Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Wittenkade in Amsterdam 1052 DC

De Wittenkade

1052 DC Amsterdam
Vraagprijs € 52.000,- k.k.

Omschrijving

TE KOOP:
Parkeerplaats in een veilige parkeergarage (onder appartementencomplex) gelegen in een rustige straat in de populaire Staatsliedenbuurt, waarbij het Westerpark en de Jordaan letterlijk om de hoek liggen. Tevens goed bereikbaar vanaf de Ring A-10.

Toegang tot de
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP:
Parkeerplaats in een veilige parkeergarage (onder appartementencomplex) gelegen in een rustige straat in de populaire Staatsliedenbuurt, waarbij het Westerpark en de Jordaan letterlijk om de hoek liggen. Tevens goed bereikbaar vanaf de Ring A-10.

Toegang tot de parkeergarage gaat via een elektrische deur met een zender.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Centraal is op ca. 10 minuten fietsafstand van het appartement en het is ca. 5 minuten lopen naar de gezellig Jordaan. Op de Van Limburg Stirumstraat en Van Hallstraat zijn meerdere tram- en bushalten richting o.a. Amsterdam Centraal en het Leidseplein. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren voor de parkeerplaats (P 35) is genaamd "Vereniging van eigenaars Witteneilandstrook II en III te Amsterdam”. De maandelijkse servicekosten voor de betreffende parkeerplaats bedragen thans € 19,66. De administratie wordt professioneel beheerd door De Huishouding.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon voor de parkeerplaats is afgekocht tot 2045! De Algemene Bepalingen uit 1994 zijn van toepassing.

OPLEVERING:
Voorkeur oplevering in juni.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 52.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie Y Perceelnummer 3906 Index 112 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2045-07-15

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.