Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Jozef Israelskade 84 I in Amsterdam 1073 RB

Jozef Israelskade 84 I

1073 RB Amsterdam
Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Omschrijving

***FOR ENGLISH TRANSLATION SEE BELOW***

Aan het Amstelkanaal ligt in een karakteristiek gebouw dit keurig onderhouden 3-kamer appartement van circa 75 m² met een extra ruimte van circa 28 m².
Het appartement ligt op de 1e en 3e woonlaag en is bijzonder centraal gesitueerd in de geliefde wijk De Pijp op de grens met de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1923 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

***FOR ENGLISH TRANSLATION SEE BELOW***

Aan het Amstelkanaal ligt in een karakteristiek gebouw dit keurig onderhouden 3-kamer appartement van circa 75 m² met een extra ruimte van circa 28 m².
Het appartement ligt op de 1e en 3e woonlaag en is bijzonder centraal gesitueerd in de geliefde wijk De Pijp op de grens met de Rivierenbuurt. De Van Woustraat en Rijnstraat liggen letterlijk om de hoek.
Via de ruime trapopgang is het appartement bereikbaar. Aan de voorzijde, met zicht op het water, ligt de woonkamer. Verder liggen op deze etage de 2 slaapkamers, keuken, badkamer en het balkon. Op de 3e verdieping ligt een enorme berging verdeeld over een eigen gang en 2 ruimten, voorzien van verwarming en elektra.
De erfpacht is afgekocht tot en met 31 juli 2057.

LIGGING
Gelegen aan het fraaie Amstelkanaal met z'n groene kades op de overgang van de geliefde wijken De Pijp en de Rivierenbuurt. De Pijp is het Amsterdamse Quartier Latin! De vele gezellige en karakteristieke winkels, leuke restaurants, koffietenten en café's, de Albert Cuypmarkt, gezellige pleintjes en het Sarphatipark maken deze wijk tot een hotspot. De Rivierenbuurt is met z'n Plan Berlage met brede straten en fraaie huizenblokken een statig tegengewicht en ligt aan de Amstel en het Amstelpark.
Het voorzieningen niveau ligt ongekend hoog: de Van Woustraat, Rijnstraat, Ceintuurbaan en Utrechtsestraat bieden alle winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Hier liggen ook verschillende bus- en tramlijnen. De A2 en ringweg A10 bereikt u binnen 5 minuten, evenals het Amstelstation.
Recreëren kan op het water of in één van de prachtige in de omgeving gelegen parken.
Samengevat: een ruim opgezette, super centrale plek!

INDELING
Begane grond:
afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen en ruim, zeer net trappenhuis.

Eerste verdieping:
via de centrale hal zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde ligt de woonkamer en geven de ramen veel lichtinval en prachtig uitzicht op het Amstelkanaal. In de woonkamer is plaats voor een gezellige zithoek en lange tafel. De moderne, op maakt gemaakte keuken, ligt aan de achterzijde en is ingebouwd voorzien van een 4 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De kleurstelling is een combinatie van een oranje front met een licht composiet aanrechtblad. De masterbedroom ligt eveneens aan de achterzijde en hier is ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De 2e slaapkamer is wat kleiner, maar van prima formaat, met een vaste kast. De badkamer is afgewerkt met een granitovloer en voorzien van een toilet, douche en wastafel. Het balkon is zowel vanuit de keuken als de slaapkamers bereikbaar en geeft zicht op de verzorgde binnen siertuin. In het trapportaal bevindt zich de kast met CV-ketel.
De afwerking van het appartement is licht neutraal met een houten vloer en gladde wandafwerking.

Derde verdieping:
een eigen voordeur biedt toegang tot deze unieke extra ruimte met gebruiksbestemming berging. Via een lange gang zijn de eerste grote ruimte met verwarming en elektra te bereiken. Daarnaast een 2e royale ruimte. Waar de meeste appartementseigenaren in Amsterdam tobben met de bergruimte, is dat hier zeer goed geregeld!!!

VERENIGING VAN EIGENAREN
Vereniging van Eigenaars ‘Jozef Israelskade 76/93-Mauvestraat 52/56-David Blesstraat 2/28-H. Ronnerstraat 15/21-Penseelstraat 1/5 is actief. Het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘Pro VVE Beheer’, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. Het complex is gesplitst in appartementsrechten, dit appartementsrecht maakt het 76/12.521 (woning) en 26/12.521 (berging) aandeel uit in de gemeenschap, de servicekosten bedragen thans € 168,61,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 31 juli 2057.
De verkoper heeft vóór 31 december 2019 de aanvraag ingediend voor het tegen gunstige voorwaarden eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of vastleggen van de toekomstig canon.

RECENT UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN
• 2015: vernieuwen keuken, divers stucwerk, vernieuwen elektra, vernieuwen CV-ketel en aanbrengen extra isolatie in het plafond en de vloer.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Gebruiksoppervlakte wonen: 75 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte: 4,8 m².
• Externe bergruimte: 28,4 m².
• Bruto inhoud woning: 230 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1923.
• Isolatie: voorzien van dubbel glas op de eerste verdieping. De bergruimte heeft enkel glas. Verder op de 1e verdieping voorzien van plafond- en vloerisolatie.
• Verwarming en warm water middels een HR combi ketel, bouwjaar 2015.
• Energielabel: E.
• Betreft een beschermd stadsgezicht.
• Parkeren op basis van betaald parkeren. Voor de mogelijkheden, wachttijden en kosten van een parkeervergunning kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.


Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.Overlooking  the Amstelkanaal, in a characteristic building, a well-maintained 3-room apartment of approximately 75 m² with an additional (storage)space of approximately 28 m².
The apartment is situated on the 1st and 3rd floor and is very centrally located in the popular district De Pijp on the border with the Rivierenbuurt. The Van Woustraat and Rijnstraat are around the corner.
The apartment is accessible via the spacious shared staircase. At the front, overlooking the water, you’ll find the large living room. Furthermore on this floor there is access to the 2 bedrooms, kitchen, bathroom and the balcony. On the 3rd floor there is a huge storage space spread over a small corridor and 2 rooms, equipped with heating and electricity.
The leasehold has been paid for up until and including 31 July 2057.

LOCATION
Located on the beautiful Amstelkanaal with its wide green quays on the border of the popular neighborhoods De Pijp and the Rivierenbuurt. De Pijp is the Amsterdam Latin Quarter! The many cozy and characteristic shops, nice restaurants, hip coffee places and cafés, the Albert Cuyp market, and the Sarphatipark make this neighborhood a hotspot. The Rivierenbuurt with its Plan Berlage with wide streets and beautiful blocks of houses is a stately counterweight and is located on the Amstel and Amstelpark.
The level of facilities is unprecedentedly high: the Van Woustraat, Rijnstraat, Ceintuurbaan and Utrechtsestraat offer all shops for daily and non-daily shopping. There are various bus and tram lines running here. The A2 motorway and the A10 ringway can be reached within 5 minutes, as well as the Amstel train station.
Recreation is possible on the water itself or in one of the beautiful parks in the area.
In short: a spacious, super central location!

LAYOUT
Ground floor:
Closed entrance with doorbells, mailboxes and spacious, very neat stairwell.

First floor:
All rooms are accessible via the central hall. The living room is at the front and the windows give way to  a lot of light and a beautiful view of the water. In the living room there is room for a cozy sitting area and large dining table. The modern, custom-made kitchen is located at the back of the apartment and is fitted with a 4-burner gas hob, oven, dishwasher, fridge and freezer. The color scheme is a combination of a burned orange front with a light composite counter top. The master bedroom is also situated at the back  and here is room for a large double bed, a wardrobe and dresser. The guest bedroom is a bit smaller, but of excellent size, including a fixed closet. The bathroom is finished with the original granito floor and equipped with a toilet, shower and sink. The balcony is accessible from both the kitchen and all bedrooms and gives a view of the well-kept and maintained non accessible garden. The access to the central heating boiler is located in the staircase.

Third floor:
A private front door provides access to this unique extra space with storage space. The first large room with heating and electricity can be reached via a long corridor. In addition, a 2nd generous space. Where most apartment owners in Amsterdam struggle with the storage space, you won’t find any issues here!!!

OWNERS ASSOCIATION (VVE)
Owners Association "Jozef Israelskade 76/93-Mauvestraat 52/56-David Blesstraat 2/28-H. Ronnerstraat 15/21-Penseelstraat 1/5 is active. The property is managed professionally by "Pro VVE Beheer", meetings are held annually, a Long-Term Maintenance Plan and set House Rules apply. The complex is split into apartment rights, this apartment right makes up the 76 / 12,521 (home) and 26 / 12,521 (storage) share in the community, the service costs currently amount to € 168.61 per month.

SITUATION OF OWNERSHIP
This is a continuous right of leasehold, owned by the municipality of Amsterdam. The General Provisions 2000 apply. The annual canon was purchased for a long period and paid in advance up to and including 31 July 2057.
Note that, before December 31th 2019, the seller submitted the application for the permanent purchase of the leasehold or the future canon on favorable terms for a discount. 

RECENTLY PERFORMED WORK
• 2015: renewed made to measure kitchen, plastered walls, renewed electricity, renewed central heating boiler and extra insulation in the ceiling and (under)floor.

DIMENSIONS (measured in accordance with NEN2580)
• Usable space of ??living: 75 m².
• Building bound outdoor space: 4.8 m².
• External storage space: 28.4 m².
• Gross capacity of the home: 230 m³.

EXTRA INFO
• Year of construction: 1923.
• Insulation: with double glass on the first floor. The storage room has only single glass. 1st floor with ceiling and floor insulation.
• Heating and hot water through an HR combi boiler, built in 2015.
• Energy rating: E.
• Property is a protected cityscape.
• Parking based on paid parking. For the possibilities, waiting times and costs of a parking permit you can check out the website of the municipality of Amsterdam.
• Notary: choice of buyer, provided that the purchase conforms to Model Ring at a notary in Greater Amsterdam.
• There is only an agreement if both buyer and seller have signed a written purchase agreement with the notary.
• Seller reserves the right to award.

Delivery in consultation.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 500.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 168,61 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1923 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 75 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Externe bergruimte 28 m² Inhoud 230 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Energieklasse E Energie einddatum 17-02-2030 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR (Gas Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie V Perceelnummer 11617 Index 51 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2057-07-31

Video's

Plattegronden

Jozef Israelskade 84 I in Amsterdam 1073 RB Jozef Israelskade 84 I in Amsterdam 1073 RB

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Jozef Israelskade 84 I, 1073 RB Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring