Mijn favorieten

Wie zijn wij

 

David van de WeteringDe Makelaers is een jong NVM kantoor met een eigen visie waarbij de klant centraal staat. Inmiddels hebben we ruim 20 jaar ervaring en geloven in een no-nonsense aanpak waarmee we met beide benen op de grond blijven staan.Wij zijn een modern makelaarskantoor met een frisse kijk op zaken, gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Tijden veranderen, dus ook de makelaardij! Door middel van een proactieve aanpak laten wij zien dat een combinatie tussen een internet- en een traditionele makelaardij werkt:

Door de onafhankelijke beoordelingssite 'Wie is de beste
Makelaar' zijn wij door consumenten voor de derde maal
verkozen tot 'De Beste Makelaar van Noord-Holland'. 


Awards: 

  • 2018 - Beste Makelaar van Noord-Holland  
  • 2017 - Beste Makelaar van Noord-Holland
  • 2016 - Beste Makelaar van Nederland
     Wie is de beste Makelaar


Persoonlijk & Betrokken
Wij zijn een klein makelaarskantoor en dat willen we ook blijven. We werken bewust met een kleine woningportefeuille waardoor we meer aandacht en tijd kunnen geven aan jou en de verkoop van jouw woning.

Open & Transparant
We zeggen graag waar het op staat, dus geen gladde praatjes, maar gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Gediplomeerd & Gecertificeerd
Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd (RMT) bij VastgoedCERT en ingeschreven in het makelaarsregister. Verder voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI voor het uitbrengen van gevalideerde taxatierapporten. Door middel van verplichte permanente educatie worden wij op de hoogte gehouden van de laatste wetswijzigingen en veranderingen in de woningmarkt.

NVM, MVA & FUNDA
Uiteraard voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en de Makelaarsvereniging Amsterdam. Wij garanderen professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda.

De Makelaers B.V.

David van de Wetering
Register Makelaar Taxateur
David van de Wetering
Gilaine Hunkemöller
Makelaar (ARMT)
Gilaine Hunkemöller
Bart Starink
Register Makelaar Taxateur
Bart Starink
Sandra Patregnani
Commercieel medewerker
Sandra Patregnani